Vår historie

OM NEDIG - vår historie

Nedig er et telekommunikasjons- og elektroinstallasjonsfirma

NEDIG er et telekommunikasjons- og elektroinstallasjonsfirma med ca. 65 ansatte, lokalisert i Arendal. Vi utfører alt fra prosjektering til installering av elektriske anlegg. Vi påtar oss små og store oppdrag enten det er rehabilitering, nybygg, serviceoppdrag, eller tavlebygging for skip og offshore.

«Vi skal være det naturlige valget for våre kunder og ansatte»

Historie

Nedig blei etablert av lokale eiere, under navnet Jensen & Tengs Konstruksjon AS. De tre første årene var aktiviteten kun rådgiving og prosjektering av elektriske installasjoner på land, skip og offshore.

Firmanavnet blei bytta til Nedig, og vi blei godkjent elektroinstallatør. Vi starta da opp med elektroinstallasjon, og ansatte elektrikere og lærlinger. Lokalene i Havnegata 2 blei bytta ut med egne lokaler i Vestre Strømsbuvei 5.

Vi starta med tavlebygging både for bygg, skip og offshore.

Lokalene i Strømmen var vi vokst ut av og vi flytta til Sørsvannsgården på Stoa, der hvor vi holder til i dag.

Telekom-avdelinga blei etablert. Vi fikk Ekomnettautorisasjon og blei raskt en samarbeidspartner for de fleste store tilbyderne i vårt område.

Energi-avdelinga blei etablert for å ta posisjon i arbeidet mot en grønn omstilling.

Vi blei medeier i Norges største elektrokjede: El-proffen. Vi blei også ISO-sertifisert innen kvalitet, miljø og arbeidsmiljø.

Spaden gikk i jorda på nye lokaler. Vi får igjen et helt eget bygg, lokalisert i Agderparken Nord. Innflytting blir i 2024.