Vil du jobbe hos oss?

JOBB I NEDIG

Bli en del av Nedig-teamet du også!

Å jobbe hos oss er både humørfylt og spennende. Vi har engasjerte kollegaer med yrkesstolthet som har stort fokus på kvalitet og et godt arbeidsmiljø. Vi er opptatte av sammen å finne de beste løsningene for at kunden skal være fornøyd.

Vi har kollegaer i alle aldre med forskjellige erfaringer, ansvarsnivåer og kompetanser. Hos oss er vi spesialister og generalister, montører, lærlinger og ingeniører. Vi har oppdrag av ulike størrelser og karakter innen elektro, telekom og energi – hovedsakelig i Arendal og omegn, men vi tar også på oss reiseoppdrag.

Ledige stillinger

I Nedig er vi alltid på jakt etter gode kandidater. send oss gjerne en åpen søknad til tmk@nedig.no.

Start video
Se filmen som ble laget om Nedig i 2021.

Jenter i Nedig

Det er ikke til å stikke under en stol at vi jobber i en mannsdominert bransje. 93% ønsker økt kvinneandel i bransjen, mens andelen bare er på 6% i medlemsbedriftene i Elektroforum. Per nå har Nedig en kvinneandel på 14%. Vi setter stor pris på de kvinnene vi har, og vi ønsker stadig flere! Vi jobber aktivt med likestilling og inkludering, og ledergruppa vår (hvor halvparten er damer) har fokus på å rekruttere og beholde jentene. Vi har jentekvelder for å bli kjent på tvers av avdelingene og øke samholdet oss imellom, samt diskutere hvordan det er å være jente i Nedig. Hva kan bli bedre? Og hvordan kan vi bli flere? Vi tar gledelig imot tips og ideer.

Vi mener at vår bransje er en av de viktigste på veien mot en grønn framtid med økt elektrifisering, og vi er sikre på at det blir økt etterspørsel for hvert år som går. Med en slik utvikling kan vi ikke bare rekruttere fra halvparten av befolkninga – vi trenger alle. Vi vet at jenter er og kan være dyktige håndverkere som bidrar til en økt utvikling og innovasjon, som også gjenspeiler samfunnet vi bor i. Vi har nå 3 dyktige damer under utdanning; 3 voksenlærlinger i elektro og 1 i telekom. Kanskje elektrobransjen er noe for deg også?

Legg gjerne igjen kontaktinfoen din så tar vi kontakt med deg for en uformell prat om hvordan hverdagen er i Nedig og hvordan en typisk arbeidsuke kan være i de forskjellige yrkene. Vi hører også gjerne fra deg om du har noen andre spørsmål. 

Send inn kontaktinfoen din her. 

 

Fant du ikke en jobb som passet?
Send oss en åpen søknad!