HUS & HJEM

Har du vurdet Smarthus?

Smarthus hjelper deg å spare strøm og få en enklere hverdag. Vi har smarthus-løsninger for nye og eksisterende boliger.
En smarthusløsning gjør hjemmet til noe helt spesielt, og gir komfort, trygghet og sikkerhet i hverdagen.
Smarthus vil også kunne gi lavere strømforbruk og dermed besparelser i energikostnader. Og kanskje drømmer du om å kunne styre huset fra mobil eller nettbrett både hjemmefra og når du er på reise?
Vi leverer både trådbundne og trådløse løsninger som muliggjør smarthusløsninger i alle typer boliger, også eksisterende. Våre elektrikere gir deg gode råd om hvilken smarthusløsning du bør velge.

Fordeler ved Smarthus

Smarthus-teknologi gir deg muligheten til å automatisere og kontrollere ulike funksjoner i hjemmet ditt, som belysning, oppvarming, kjøling, sikkerhetssystemer, lyd- og videosystemer med bare noen få tastetrykk. Du kan også fjernstyre og overvåke hjemmet ditt via smarttelefonen din, uavhengig av hvor du er. Dette gir en økt komfort og bekvemmelighet i hverdagen.

Smarthus-teknologi kan bidra til å redusere energiforbruket og gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt. Du kan automatisere og planlegge belysning og temperaturinnstillinger basert på behov og tilstedeværelse i rommene. Sensorer og smarte termostater kan justere oppvarming og kjøling for å spare energi når ingen er til stede. Dette kan bidra til å senke energikostnadene og redusere miljøpåvirkningen.

Smarthus-løsninger gir deg mulighet til å overvåke og kontrollere sikkerhetssystemer som alarm, brannvarsling, overvåkningskameraer og adgangskontroll fra hvor som helst. Du kan motta varsler på smarttelefonen din ved innbruddsforsøk, brann eller andre nødsituasjoner. Dette gir økt trygghet og beskyttelse for deg og hjemmet ditt.

Smarthus-systemer kan tilpasses dine spesifikke behov og preferanser. Du kan enkelt tilpasse og endre innstillinger, scenarier og automatiseringer basert på dine rutiner og livsstil. Det gir deg muligheten til å skape et hjem som passer til dine individuelle behov og ønsker.

Smarthus-teknologi er en del av den stadig voksende trenden mot en mer tilkoblet og intelligent verden. Ved å implementere smarthusløsninger i dag, forbereder du hjemmet ditt for fremtidige teknologiske fremskritt og muligheter. Du kan enkelt integrere nye enheter og funksjoner i ditt eksisterende smarthus-system når nye teknologier blir tilgjengelige.

Eaton-xComfort-bryter-termostat-16-9
Foto: Eaton

Spør oss om Smarthus

Vi hjelper deg gjerne med å finne løsninger du er fornøyd med.