Trenger du elektriker står vi klare til å hjelpe deg

DIN ELEKTRIKER

Vi utfører alt fra de minste servicejobber til komplette elektriske anlegg i boligen din eller på hytta

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hos deg. Skulle du trenge elektriker på dagen så har vi servicemontører som gjerne hjelper deg. Våre montører har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner.

Vi bistår deg med alt det elektrotekniske du trenger i forbindelse med nybygg av hus, leilighet, tilbygg, garasjer, rehabiliteringer osv, for å tilpasse dine behov og for å innfri dine forventninger. Våre prosjektledere har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner. Det gjør at vi kan bistå deg helt fra tegnebrettet til installasjon og oppfølging av lys, varme og telekom. Vi leverer nødvendig dokumentasjon og bruker AutoCAD som tegneverktøy.

Vi feilsøker og skøter fiber på kort varsel. Det er aldri kjekt å være uten TV og internett. Knekt fiber er et vanlig uhell under oppussing, og dette fikser våre montører raskt.

Har du et trygt og driftssikkert brannvarslingsanlegg? Kanskje innbruddsalarmanlegg er noe for deg, enten på hytta eller hjemme? Dette kan vi hjelpe deg med.

En el-kontroll gir ikke bare trygghet i forhold til brannsikkerhet, det lønner seg også økonomisk. Gjennomfører du godkjent el-kontroll på det elektriske anlegget og utbedrer feil og mangler får du gode rabatter pr år på boligforsikringen din hos de fleste forsikringsselskaper.

Vi har kompetanse på solenergi, og kan tilby installasjon og vedlikehold av solsystemer til din bolig. Vi installerer også energistyringssystemer og batterier for energilagring. En grønn bølge er over oss og vi er med på utviklinga!

Det er kun virksomheter som er registrert i DSBs sentrale register som har lovlig adgang til å utføre og vedlikeholde ditt elektriske anlegg. Blir det skade eller brann i noe du selv har installert, risikerer du redusert forsikringsoppgjør. Det er likevel noe du har lov til å gjøre selv.

  • Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser
  • Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel (dvs. ikke inngår i fast installasjon)
  • Koble til/skifte topolede støpsler og skjøtekontakter t.o.m. 25A, med og uten jording
  • Koble til/skifte topolede skjøte- og apparatkontakter t.o.m. 16A, med og uten jording
  • Koble til/reparere bordlamper, lampetter etc. med bevegelige ledninger, inkl. ledningsbrytere.
  • Koble til/skifte lamper med takkrok elign., og koblet til kroneklemme («sukkerbit»)

(Kilde: Elsikkerhetsportalen.no)

DSC00725-2_2022-05-09-111506_ptak

Tenger du elektriker på dagen så har vi servicemontører som kan hjelpe deg.