Vil du være med å utvikle vår nye energiavdeling? Vi søker Prosjektingeniør

Vi søker deg som har bred kunnskap innen elektrofaget, og har erfaring innen offshore. Du må ha evnen til å lede og motivere andre, og være resultat- og produksjonsorientert.

Vi ser etter deg som ønsker å være med å utvikle vår nye avdeling og som vil være med å skape nye løsninger innen det brede feltet: Energi. Avdelinga vil dekke oppdrag av varierende størrelser knyttet til blant annet offshore tavlebygging, energilagring, fornybar energi og energistyring.

Interessant? Se hele stillingsannonsen her

Søknadsfrist 4. desember 2021.

Nedig er en elektro- og telekom-installatør etablert i 2001

Vi er lokalisert på Stoa i Arendal, er over 50 ansatte og utfører oppdrag over hele Agder. På grunn av økende oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår energiavdeling.

Vi er overbevist om at det grønne skiftet og den økte digitaliseringa, vil påvirke markedet betydelig. Vi har besluttet å ta en aktiv rolle i denne omstillingen. Vi mener en slik omstilling vil komme i alle sektorer og påvirke våre liv i betydelig grad. Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter må foregå på en vesentlig mer klimavennlig måte. For å nå dette må det tas i bruk innovativ teknologi som fornyer, forenkler og forbedrer verdiskapningen på en bærekraftig måte.