PROFFENES ELEKTRIKER

Totalleverandør av elektriske installasjoner

Vi er totalleverandør av elektriske systemer til alle typer næringsbygg. Våre prosjekterende har lang erfaring og stor kompetanse. Vi kan gi råd, prosjektere og dokumentere det du trenger i ditt neste prosjekt. Tegninger utføres i 2D / 3D, AutoCad og Revit. Referanser kan fremvises på forespørsel.
Spør oss om prosjektering
PROFFENES ELEKTRIKER

Service, oppgradering og internkontroll

Vi utfører service og oppgraderinger i alle typer næringsbygg og driftsbygg i landbruket. Våre montører og saksbehandlere har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner. Vi utfører også internkontroll og thermofotografering i henhold til myndighets- og forsikringskrav.
Spør oss om installasjoner, service og vedlikehold
PROFFENES ELEKTRIKER

Vi leverer tele-, data- og fiberinstallasjoner

Vi utfører prosjektering og montering av data- og teleanlegg. Vi samarbeider med ledene leverandører på fiberutbygginger, og utfører fiberinstallasjoner over hele Sørlandet.
Spør oss om telekom
PROFFENES ELEKTRIKER

Tavlebygging til næringsbygg og skip/offshore-installasjoner

Vi har montører, teknikere og ingeniører som har lang erfaring innen prosjektering, installasjon og byggeoppfølging på skip og offshore installasjoner.
Våre tavlebyggere har bygd tavler for en rekke offshoreinstallasjoner over mange år, og vi holder oss oppdaterte på bransje- og klassekrav.
Spør oss om tavlebygging