DIN ELEKTRIKER

Vi utfører alt fra de minste servicejobber til komplette elektriske anlegg i boligen din eller på hytta

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hos deg. Skulle du trenge elektriker på dagen så har vi servicemontører som gjerne hjelper deg.
Våre montører har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner.
Jeg trenger elektriker nå!
Jeg ønsker tilbud
Se kampanjer i nettbutikken
DIN ELEKTRIKER

Har du planer om nybygg eller renovering? Vi kan begge deler

Vi bistår deg med alt det elektrotekniske du trenger i forbindelse med nybygg av hus, tilbygg, garasjer, rehabilitering osv. Våre prosjektledere har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner. Det gjør at vi kan bistå deg helt fra tegnebrettet til installasjon og oppfølging av lys, varme og telekom. Vi leverer nødvendig dokumentasjon og bruker AutoCAD som tegningsverktøy.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Telekom i boligen din

Ønsker du deg et bedre Wifi system? Har du et trygt og driftssikkert brannvarslingsanlegg? Har du vurdert innbruddsalarm anlegg? Alt dette kan vi hjelpe deg med.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Velg løsninger for lys og varme tilpasset ditt behov

Vi tilbyr belysning og varme for inne- og utebruk.
Kanskje du drømmer om downlights på badet, nytt utelys i hagen eller lys på loftet? Eller kanskje du har lyst til å styre lyset fra mobilen? Hva med varmekabler på badet eller nye varmeovner eller snøsmelteanlegg?
Vi hjelper deg gjerne med å finne løsninger du er fornøyd med. Vi har gode avtaler med de ledende leverandørene og kan gi deg forslag til løsninger.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Er du klar for elbil?

Har du planer om elbil, eller har du fått deg en allerede? Da anbefaler vi at du installerer en hjemmeladerboks der du vanligvis har bilen din. Med en ladeboks vil du lade både sikrere og raskere enn om du lader i en vanlig stikkontakt.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Få billigere forsikring med el-kontroll

En el-kontroll gir ikke bare trygghet i forhold til brannsikkerhet, det lønner seg også økonomisk. Gjennomfører du godkjent el-kontroll på det elektriske anlegget og utbedrer feil og mangler får du gode rabatter pr år på boligforsikringen din hos de fleste forsikringsselskaper.
Hvorfor el-kontroll?
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Har du vurdert Smarthus?

Vi har smarthus-løsninger for nye og eksisterende boliger.
Hjemmeautomasjon er i dag langt mer enn lys- og varmestyring. En smarthusløsning gjør hjemmet til noe helt spesielt, og gir komfort, trygghet og sikkerhet i hverdagen.
Smarthus vil også kunne gi lavere strømforbruk og dermed besparelser i energikostnader. Og kanskje drømmer du om å kunne styre huset fra mobil eller nettbrett både hjemmefra og når du er på reise?
Vi leverer både trådbundne og trådløse løsninger som muliggjør smarthusløsninger i alle typer boliger, også eksisterende.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Ønsker du å senke strømutgiftene og spare miljøet?

Vi har kompetanse på sol, og kan tilby installasjon og vedlikehold av solsystemer til din bolig.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Hva kan du selv gjøre på ditt elektriske anlegg?

Det er kun virksomheter som er registrert i DSBs sentrale register som har lovlig adgang til å utføre og vedlikeholde ditt elektriske anlegg. Blir det skade eller brann i noe du selv har installert, risikerer du redusert forsikringsoppgjør. Det er likevel en del du har lov til å gjøre selv.
Se hva du kan gjøre selv