DIN ELEKTRIKER

Vi utfører alt fra de minste servicejobber til komplette elektriske anlegg i boligen din eller på hytta

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hos deg. Skulle du trenge elektriker på dagen så har vi servicemontører som gjerne hjelper deg.
Våre montører har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner.
Jeg trenger elektriker nå!
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Har du planer om nybygg eller renovering? Vi kan begge deler!

Vi bistår deg med alt det elektrotekniske du trenger i forbindelse med nybygg av hus, leilighet, tilbygg, garasjer, rehabiliteringer osv, for å tilpasse dine behov og for å innfri dine forventninger. Våre prosjektledere har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner. Det gjør at vi kan bistå deg helt fra tegnebrettet til installasjon og oppfølging av lys, varme og telekom. Vi leverer nødvendig dokumentasjon og bruker AutoCAD som tegneverktøy.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Ødelagt fiber hjemme?

Vi feilsøker og skøter fiber på kort varsel. Det er aldri kjekt å være uten TV og internett. Knekt fiber er et vanlig uhell under oppussing, og dette fikser våre montører raskt.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Velg løsninger for lys og varme tilpasset ditt behov

Vi tilbyr belysning og varme for inne- og utebruk.
Kanskje du drømmer om downlights på badet, nytt utelys i hagen eller lys på loftet? Eller kanskje du har lyst til å styre lyset fra mobilen? Hva med varmekabler på badet eller nye varmeovner eller snøsmelteanlegg?
Vi hjelper deg gjerne med å finne løsninger du er fornøyd med. Vi har gode avtaler med de ledende leverandørene og kan gi deg forslag til løsninger.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Er du klar for elbil?

Har du planer om elbil, eller har du fått deg en allerede? Da anbefaler vi at du installerer en hjemmeladerboks der du vanligvis har bilen din. Med en ladeboks vil du lade både sikrere og raskere enn om du lader i en vanlig stikkontakt.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Hvilken stil ønsker du?

Vi hjelper deg med å få akkurat den stilen og den stemningen du ønsker. Hva med skikkelig spa-følelse på badet? Om det er funkis-bolig eller klassisk Sørlandshus du vil ha, hjelper vi deg med å finne produkter som passer inn og hvor de bør plasseres. En moderne og smart bolig kan fortsatt ha en klassisk stil. Vi hjelper deg slik at helheten av det elektriske anlegget passer dine behov og gir det uttrykket du ønsker.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Er boligen din sikker?

Har du et trygt og driftssikkert brannvarslingsanlegg? Kanskje innbruddsalarmanlegg er noe for deg, enten på hytta eller hjemme? Dette kan vi hjelpe deg med.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Få billigere forsikring med el-kontroll

En el-kontroll gir ikke bare trygghet i forhold til brannsikkerhet, det lønner seg også økonomisk. Gjennomfører du godkjent el-kontroll på det elektriske anlegget og utbedrer feil og mangler får du gode rabatter pr år på boligforsikringen din hos de fleste forsikringsselskaper.
Hvorfor el-kontroll?
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Har du vurdert Smarthus?

Vi har smarthus-løsninger for nye og eksisterende boliger.
Hjemmeautomasjon er i dag langt mer enn lys- og varmestyring. En smarthusløsning gjør hjemmet til noe helt spesielt, og gir komfort, trygghet og sikkerhet i hverdagen.
Smarthus vil også kunne gi lavere strømforbruk og dermed besparelser i energikostnader. Og kanskje drømmer du om å kunne styre huset fra mobil eller nettbrett både hjemmefra og når du er på reise?
Vi leverer både trådbundne og trådløse løsninger som muliggjør smarthusløsninger i alle typer boliger, også eksisterende.
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Ønsker du å senke strømutgiftene og spare miljøet?

Vi har kompetanse på solenergi, og kan tilby installasjon og vedlikehold av solsystemer til din bolig. Vi installerer også energistyringssystemer og batterier for energilagring. En grønn bølge er over oss og vi er med på utviklinga!
Jeg ønsker tilbud
DIN ELEKTRIKER

Hva kan du selv gjøre på ditt elektriske anlegg?

Det er kun virksomheter som er registrert i DSBs sentrale register som har lovlig adgang til å utføre og vedlikeholde ditt elektriske anlegg. Blir det skade eller brann i noe du selv har installert, risikerer du redusert forsikringsoppgjør. Det er likevel en del du har lov til å gjøre selv.
Se hva du kan gjøre selv